top of page

Klanten van MYRON klussenbedrijf schrijven: 

 

"Prima vakman, vriendelijk en meedenkend, niet te beroerd om nog iets extra's te doen. Flexibel, klus viel anders uit dan in 1e instantie was gevraagd, maar was geen enkel probleem. Gaf ook diverse tips over verdere afwerking. Kortom, zeer aan te bevelen." 

Dhr. Stokman, Purmerend

 

"Ron is een vriendelijke man, die de tijd voor je neemt en veel overlegd tijdens de klus. Prima werk geleverd voor een mooie prijs. Als we weer een klusje hebben zullen we hem zeker weer benaderen."

Dhr. Ellings, Purmerend

 

"Vanaf het moment van kennismaking, hadden wij een heel goed gevoel bij Ron. Dit goede gevoel is gedurende de tijd dat hij bij ons over de vloer kwam alleen maar beter/sterker geworden. Ron is een hele vriendelijke hardwerkende man die houd van zijn werk. Je ziet hem echt stralen als hij weer "iets" netjes heeft afgewerkt. Je kan duidelijk zien dat hij ervoor gaat en trots is op wat hij voor je kan doen.. Hij is altijd keurig op tijd en je kunt hem altijd goed bereiken en staat gelijk voor je klaar. Zelfs toen hij 's avonds een prive afspraak had, kwam hij toch nog even langs om een ontsluitingssleuteltje te brengen voor de verwarming, zodat ik weer verder kon! Hij denkt met je mee en geeft goede suggesties. In zijn werk is hij zeer perfectionistisch. Wij willen Ron iedereen aanbevelen en als wij in de toekomst weer gaan verbouwen gaan we zeker weer een beroep op hem doen. Ik kan nog wel een heel verhaal schrijven omdat er zoveel dingen (ook alle werkzaamheden buiten de opdracht om) zijn waar we zo blij en tevreden over zijn maar het draait eigenlijk gewoon hier om: Ron, je bent een topper en je bent een 10 dubbel en dwars waard!!"

Dhr. van der Heijden, Purmerend

 

Wij zijn onze klanten ontzettend dankbaar voor deze topreviews!

 

Lees meer reviews op:

bottom of page